Wie zijn wij

VANJEBEDRIJFSAUTOAF.NL is een gerenommeerd autobedrijf, gevestigd in Soest (vlakbij Amersfoort in het midden van het land). De centrale ligging van ons bedrijf zorgt ervoor dat we voor iedereen goed bereikbaar zijn. Dagelijks zijn we op zoek naar particulieren en bedrijven die hun auto of wagenpark willen verkopen. Door onze jarenlange ervaring kunnen we daarin snel schakelen. Voor u betekent dat een vlotte en betrouwbare afhandeling van de verkoop.
Veiligheid staat voorop
We werken uitsluitend met eigen mensen en materiaal. De mensen met wie u contact heeft bij de verkoop zijn ook aanwezig indien u uw auto komt laten schouwen bij onze autoinkoopcentrale in Soest

We hechten veel waarde aan bescherming uw privacy. Uw gegevens worden opgeslagen in een veilige omgeving en in geen geval gedeeld met derden. Nadat de wettelijke bewaartermijn is verstreken, worden alle documenten aangeboden bij een gecertificeerd vernietingsbedrijf.
Warm welkom
Wij begrijpen heel goed dat u bij voorkeur kiest voor het gemak van verkoop via telefoon en internet. Maar als u een keer in de buurt bent van ons bedrijf in Soest, dan bent u van harte welkom om een bezoek te brengen aan ons bedrijf. Onder het genot van een kop koffie of thee kunt u dan meteen onze laatste aanwinsten in de verkoophal bewonderen.